„Elmesélem”

„Elmesélem” rovatunkat azért indítottuk, hogy érintett szülők, önkéntesek, támogatók és érdeklődők véleményét, élményeit osszuk meg, melyeket működésünk során kapunk. Nagyon szeretjük ezeket az írásokat, és biztatunk másokat is, hogy írjanak, ha az alapítvány működésével kapcsolatban szeretnék gondolataikat, érzéseiket közzétenni. Eddigi és leendő szerzőinknek is köszönjük!

Ebben a menüpontban sokféle történet olvasható. Egyrészt olyan rövidebb-hosszabb történetek, amelyben anyukák mesélik el, hogyan élték át a diagnózishoz vezető utat, majd hogyan próbálták a Rett-szindrómához igazítani az életüket, amelyet addig egészen másképpen képzeltek el.
A betegség jellegéből, lefolyásából adódóan sok közös pont van ezekben a történetekben, ugyanakkor minden történet más, minden család végigjárja a saját útját, küzdelmeit, amit ezzel a betegséggel vív nap mint nap. Köszönjük a családoknak, hogy megosztották velünk életük nehéz, megható és örömteli pillanatait!

A többi történetet olyan önkéntesektől vagy programjainkon résztvevőktől származnak, akiket megérintett egy-egy rendezvényünk, részt vettek nyári táborainkban, személyes kapcsolatba kerültek a lányokkal.

Makai Mónika és István

Élménybeszámoló a 2014-es balatoni táborról

Soós Alexandra

Élménybeszámoló a 2016-os terápiás táborról

Érintett szülő

Beszámoló Baranya megyei projektünk rendezvényéről

Gábor Iván

Profi kampány – anyukáktól. Blogbejegyzés

Rékasi Nikolett

A 2013-as agárdi tábor

Szűcs Alexandra

Interjú Winkler Nórával

Némethné Kucsanda Eszter

Eszter története

Vargáné Somlai Viktória

Viki története