5... 4... 3... 2... 1... Rajt!

1... 2... 3... 4... 5... Lili, Zsófi, Gábor, Miklós, Olivér. Ők öten vállalkoztak arra, hogy körbefutják a Balatont május 6-án az Ultrabalaton 210 kilométeres távján.

Az ötlet Lilitől származik, aki Liza, egy tündéri, tizenegy éves kislány anyukája. A futással adományokat gyűjtenek azoknak a gyerekeknek, akik valamilyen ritka betegséggel, zömében Rett-szindrómával születtek. Alapítványunk azonban más diagnózissal rendelkező családokat is szívesen fogad. A gyerekek és fiatalok számos nehéz tünettel és nehézséggel kénytelenek élni, de hősiesen veszik az akadályokat. Ebben azonban folyamatosan segítségre van szükségük, melyben leginkább a családtagjaik vesznek részt.

Az adománygyűjtésben összegyűlt összegből a terápiás foglalkozásokat tartó gyógypedagógusok és terapeuták bérét, étkezési költségeket, a foglalkozásokhoz szükséges eszközöket, alapanyagokat fizetjük ki. Nagyon köszönjük, ha a lehetőségeid szerint bármekkora összeggel segíted munkánkat a gyerekek szebb és örömtelibb életéért. Úgy érezzük, mindezzel nagyban hozzájárulunk ezeknek a családoknak a jóllétéhez.

Érjük körbe adományokkal a Balatont ezekért a gyerekekért!